Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 UBF Gastronomi öğrencilerinden bir başarı daha

Bölüm öğrencimiz Aslıhan Mete Radisson Blu Şişli bünyesinde "Demi Chef" pozisyonuna yükseldi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümü öğrencilerinden Aslıhan Mete, 7 aydır çalışmakta olduğu Radisson Blu Şişli otelinde "Demi Chef" pozisyonuna terfi etti.

Merkezi konumu sayesinde İstanbul'un önde gelen otellerinden biri olan Radisson Blu Şişli'deki çalışma hayatına bir süredir devam eden Aslıhan Mete'nin başarıları UBF Gastronomi bölümünün göğsünü kabarttı. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı TEKİNER öğrencileri ile gurur duyduklarını söylerken amaçlarının uluslararasılaşmak ve Türk mutfağını hakettiği yere taşımak olduğunu söyledi. 


Haberler

Tüm Haberler