Bankacılık ve Sigortacılık

Tek Ders Sınavları

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2018-2019 Güz Dönemi Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerimizin ilgili dekanlık/müdürlüklerine 29 Ocak 2019 tarihine kadar dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir

Tek ders sınavı koşulları nedir?
Mezuniyetleri için sınav koşulunu yerine getirmiş, ancak tek dersten FF alarak başarısız olmuş öğrenciler, başvuru tarihine kadar dilekçeyle başvurmaları halinde, bu dersin tek ders sınavına, tek derse kaldığı dönem sonunda girer. Tek ders sınavına giren öğrencilerin başarı notu, yarıyıl içi etkinliklerinden alınan puanlar dikkate alınmadan sadece tek ders sınavında aldığı puana göre belirlenir.

Tek ders sınavına nasıl kayıt olunur?
Öğrenci, dersin dönemi içinde ise, tek ders sınavına girmek istemesi halinde derse kayıt yaptırmakla yükümlüdür. Dersin dönemi dışında ise ders kaydı yapmadan tek ders sınavına girilebilir. Akademik takvimde belirtilen başvuru tarihlerinde ilgili Müdürlük sekreterliğine başvuru yapılarak akademik takvimdeki tek ders sınavı tarihinde sınava girebilir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz

29.01.2019 Mezuniyet Aşamasına Gelmiş Öğrencilerin Not Yükseltme veya Tek Ders Sınavına Girmeleri İçin Son Başvuru Tarihi
    31.01.2019 Not Yükseltme veya Tek Ders Sınavları