Bankacılık ve Sigortacılık

Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumuna (ISSRIS’21) katıldı

Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, Bandırma Onyedi Eylül üniversitesi tarafından 21-25 Şubat 2021 tarihleri arasında online (çevrimiçi) olarak düzenlenen Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumuna (ISSRIS’21) katılmıştır. Sempozyumda “Bist 100 Endeksi ile Altın Fiyatlarının Johansen Eşbütünleşme Yöntemiyle Test Edilmesi” isimli bildirinin sunumunu gerçekleştirmiştir.

300’den fazla bildirinin sunulduğu kongrede Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar Bist 100 endeksi ile Altın fiyatları arasında uzun dönemli bir ilişki olmadığı ancak Bist 100 endeksi ile Altın fiyatları arasında kısa dönemli bir ilişkinin olduğunu vurgulamıştır.