Bankacılık ve Sigortacılık

Türkiye Bankalar Birliği Bankacılık Sektöründe Dönüşüm ve İnsan Kaynakları Konferansı

Türkiye Bankalar Birliği tarafından Üniversite - Sektör işbirliği çalışmaları kapsamında; Finans ve Bankacılık Bölümleri öğrencilerine yönelik olarak, 13–14 Nisan 2021 tarihlerinde “Bankacılık Sektöründe Dönüşüm ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri)” çevrim içi konferansı düzenlenecek olup, konferansa Türkiye'nin önde gelen Banka ve Kurumların temsilcileri katılacaktır.

“Bankacılık Sektöründe Dönüşüm ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri)” etkinliğine 9 Nisan 2021 Cuma gününe kadar kayıt yapılabilecektir.

Konferansa ilişkin kayıt linki: https://www.tbb.org.tr/t.asp?tk=GIC16ERE

Tüm öğrencilerimize hayırlı olması dileğiyle,

Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar
                                                                                                                                       Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı