Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Erasmus+ Yabancı Dil Yeterlik Sınav Başvurusu


2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Yeterlik Sınavı başvuruları 08-15 Nisan 2021 tarihleri arasında OBİS üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.


Önemli Not: Erasmus+ Yabancı Dil Yeterlik Sınavından başarılı olan öğrencilerin daha sonra Erasmus+ Programına başvuruda bulunabilmeleri için başvuru esnasında aşağıdaki kriterleri sağlamaları gerektiğini lütfen unutmayınız. 
 
  1.  Ön lisans ve lisans öğrencilerinin, en az 2.20/4.00 genel akademik not ortalamasına sahip olması; (Yatay ve dikey geçişle başka bir yükseköğretim kurumundan geçiş yapmış ve henüz İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde bir not ortalaması oluşmamış öğrenciler için geldikleri yükseköğretim kurumundan aldıkları son transkriptte yer alan not ortalaması dikkate alınır.)
  2.  
  3. Yüksek Lisans öğrencilerinin en az 2.50/4.00, doktora öğrencilerimim en az 3.00/4.00 genel akademik not ortalamaya sahip olması. (Henüz transkripti oluşmamış öğrenciler için bir önceki yükseköğretim kademesinde alınan mezuniyet notu dikkate alınır.)
  4.  
  5. Son sınıf öğrencileri Erasmus+ Yabancı Dil Sınavından almış oldukları not ile yalnızca Erasmus+ Staj Hareketliliğine başvuruda bulunabilirler.