Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

‘‘Sağlık İletı̇şı̇mı̇: Sağlık Dönemı̇nde Önleyı̇cı̇ İletı̇şı̇m Faalı̇yetlerı̇’’ Kitabı Yayımlandı

Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nden Prof. Dr. Melda Cinman’ın baş editörlüğünü, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF), Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Araştırma Görevlisi Engincan Yıldız’ın yardımcı editörlüğünü yürüttüğü ‘‘Sağlık İletı̇şı̇mı̇: Sağlık Dönemı̇nde Önleyı̇cı̇ İletı̇şı̇m Faalı̇yetlerı̇’’ kitabı Der Yayın’larında yayımlandı.

Yaşadığımız salgın süreci gibi olağanüstü durumlarda iletişim faaliyetlerinin ne kadar önemli ve etkili olduğunu ortaya koyan kitaba Arş. Gör. Engincan Yıldız, “İmaj Restorasyon Teorisi Bağlamında COVID-19 salgınında Sağlık Bakanlığı Tarafından Üretilen Mesajların İncelenmesi” başlıklı çalışmasıyla katkı sağlamıştır. Çalışmada,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın pandemi sürecinde yaptığı açıklamalar, İmaj Restorasyon Teorisi bağlamında değerlendirilerek, detaylı bir şekilde okuyucuya aktarılmıştır.