Havacılık Yönetimi

"Uçak Kazaları ve Vaka İncelemeleri" etkinliği düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Havacılık Yönetimi Bölümü tarafından "Uçak Kazaları ve Vaka İncelemeleri" adlı etkinlik düzenlendi.

Taşkent Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe, hava aracı kazalarının incelenmesi üzerine konuşmacı olarak Kaptan Pilot Murat Erkan Noyan davet edildi. Kaptan Pilot Murat Erkan Noyan uçak kazalarının nasıl incelenmesi gerektiğini, iş etiği ve Türkiye'de havacılık sektörünün nasıl geliştiğini anlattı. Noyan, geçmişten günümüze Türkiye'deki havacılık kazalarının sebepleri üzerinde durdu. Noyan, uçak kazalarının en yaygın sebeplerini aktardı. Vaka incelemelerinin önemini vurguladı.

Etkinliğin sonunda, Uçak Gövde Motor Bakım ve Havacılık Yönetimi Bölümleri tarafından Kaptan Pilot Murat Erkan Noyan'a plaket takdim edildi.