Havacılık Yönetimi

Tarihçe

Teorik alt yapı kadar, uygulama konusunda da güçlü bir eğitim vererek bu alanda iş dünyasına donanımlı bireyler kazandırmayı amaçlayan Havacılık Yönetimi Bölümü 2016-2017 Akademik Yılı’nda eğitim ve öğretime başlamış olan bölüm Avrupan'nın köklü akreditasyon kurumu olan AQAS'dan (Agency for Quality Assurance) akreditasyon sertifikasını alarak akademik hayata devam etmektedir. Bu bağlamada, kuramsal bilgiyi uygulamaya aktarabilen, eleştirel düşünen,  analitik bir yaklaşıma ve araştırmacı kimliğe sahip, iş dünyasının taleplerine cevap verebilecek nitelikte, öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Havacılık Yönetimi Bölümü, Havacılık Yönetimi alanında gerek sektör gerek akademik deneyime sahip uzman  kodrosu ile içinde bulunduğumuz yüzyılın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

AQAS Certification