Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

Yaz Öğretimi Kapatılacak Dersler Hakkında

Yaz öğretiminde 10 öğrenciden az öğrenci kayıt yaptırması sebebiyle kapanan derslere ilişkin dersi kapatılan öğrencilerin sistemde kayıtlı cep numaralarına SMS ile bilgi verilecektir. Kapanan derse kayıt yaptıran öğrenciler, SMS atıldıktan sonra  27.06.2019 Perşembe günü saat 18:00’a kadar kapanan ders yerine yeni bir derse kayıt yaptırabilecekler veya kapanan ders yerine yeni bir derse kayıt yaptırmak istemeyen öğrenciler kapanan dersle ilgili ücretini uygun olan en kısa zamanda geri alabilmek için muhasebeye dilekçe verebilirler.

Öğrenciler kayıt oldukları ve kapatılmayan derslerden çekilemeyecek veya yerine başka bir ders seçemeyeceklerdir.

Yaz öğretimi sürecinde staj yapacak öğrencilerimizin yaz öğretiminde stajı ders olarak seçmesi zorunlu değildir.

Tüm öğrencilerin ders kayıtlarını kontrol etmeleri ve sistemsel sorun yaşamaları halinde Rektörlük Öğrenci İşlerine 27.06.2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar bizzat başvurmaları gerekmektedir.