Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

Kamera ve Çekim Kulübü yeni döneme hazır

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF), Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü öğrencilerinin 2018 yılında kurduğu Kamera ve Çekim Kulübü 2019-2020 eğitim ve öğretim dönemi tanıtım günlerini Gelişim Tower’da gerçekleştirdi. Kulüp, 3 gün süren etkinlikte birçok farklı bölüm öğrencisi tarafından yoğun bir ilgi gördü.

Kulübün tanıtımını Kulüp Başkanı Eyşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcısı Cemre Yıldız, Sayman Tuğberk Gülter ve Yazman Ece Ak gerçekleştirirken; kulübün amacından, planlanan etkinliklerden, teknik bilgilerden ve diğer kulüpler ile olan ilişkilerden bahsedildi. Kulüpte kullanılan ekipmanlardan bazıları ise bu süre zarfında stant masasında sergilendi.

Toplam üye sayısında 170 kişiye ulaşan kulübe, yabancı öğrencilerden de yoğun bir katılım gerçekleşti.

Kamera ve Çekim Kulübü, 3 günlük bu sürece özel bir de kısa klip hazırladı.