Yeni Medya ve İletişim

UBYO Yeni Medya ve İletişim Bölümü dijital medya beklentilerine uygun dersleri belirledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından “dijitalleşen medya” beklentilerine uygun uzmanlık ders içerikleri oluşturuldu.

Bu amaçla, "MIY219 Transmedya ve Pazarlama”, “MIY216 Sosyal Medya ve İnternet Gazeteciliği Kritiği”, “MIY422 Medya ve Multimedya Tasarımı”, “ MIY425 Medya ve Masaüstü Yayıncılık” dersleri zorunlu veya seçmeli olacak şekilde bölüm müfredatına eklendi. Belirtilen derslerde dijitalleşmenin sektörel etkisine hakim, alanında bilgi sahibi öğrencilerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Dijitalleşmenin etkisiyle her sektörün sürekli olarak kendini yenilediği günümüz dünyasında, medya sektörünün gelecek temsilcilerinin dijital medya içeriklerini oluşturması, Yeni Medya ve İletişim bölümünün temel hedefi durumundadır.

İlgili ders içerikleri için tıklayınız