Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr

Yönetim Bilişim Sistemleri








 Dr. Öğretim Üyesi Canan Tiftik ve Dr. Öğretim Üyesi Özge Turhan 5. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresine Katıldı


Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Canan Tiftik ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Özge Turhan 5. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi’ne katıldı.


15-17 Mart 2021 tarihleri arasında online (çevrimiçi) olarak düzenlenen 5. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresine  “Çağdaş Örgüt Yapıları” başlıklı bildirileri ile katılan Dr. Öğr. Üyesi Canan Tiftik ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Turhan Çağdaş, örgüt yapıları ekseninde örgütsel davranış yönetimini ve örgütsel iletişimi inceleyerek, çağdaş örgüt yapılarının kavramsal çerçevesi ve örgütsel davranış yönetimi ekseninde örgütsel iletişimin önemine vurgu yaptılar.

Bir örgütün bünyesindeki bireylerin davranışlarının anlaşılması, şekillenmesi dâhil olduğu toplumun ve içinde bulunduğu örgütün bir sonucu olarak ortaya çıkmaktadır yargısına varan çalışmalarında ayrıca, çalışanların örgütle bütünleşebilmelerinin temel belirleyicisi, örgütsel davranış olarak ortaya çıktığını ve örgütsel davranışın aynı zamanda örgütün amaçlarına ulaşmasında birey ve örgüt etkileşiminde önemli işlevlerin yerine getirilmesinde etki ve önemini de vurguladılar.