Online Yaz Staj Başvuru Formu Hakkında

2020-2021 eğitim-öğretim yılı içinde geçerli olmak üzere yüz yüze yaz staj yeri veya mesleki uygulama yeri bulamayan, mezun durumunda olan ve bu nedenle mezuniyeti gecikebilecek olan öğrenciler yaz öğretimi süresi içinde 26.07.2021-11.09.2021 tarihleri arasında ödev, proje veya sunum şeklinde uzaktan eğitim yoluyla çevrim içi olarak stajlarını yapabileceklerdir.

Online staj başvuruları 12.07.2021 - 25.07.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

-  Yaz staj başvurusunda bulunan ve evrakları onaylanan ve yüz yüze stajına başlamış öğrenciler bu durumdan yararlanamayacaktır.
-  Normal öğrenim süresini tamamlayan (uzaktan) öğrenciler staj için ücret yatırmakla yükümlüdür. Ücretini ödemeyen öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
-  Mesleki uygulama yeri bulamayan ve uygulamasını ödev, proje veya sunum şeklinde uzaktan eğitim yoluyla çevrim içi olarak yapacak öğrenciler için yaz öğretiminde ilgili mesleki uygulamaya ders kaydı yaptırma koşulu aranacaktır. Bu form yaz stajı için geçerlidir.

Online yaz staj başvuru formu için tıklayınız.