Yenilikçi Dersler ve Uzmanlık Alan Dersleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerimizin yetkinliklerini arttırmak ve iş yaşamında öne çıkan mezunlar yetiştirmek amacıyla 2019-2020 Bahar yarıyılından itibaren iki yenilik sunmaktadır; eğitim programlarında yenilikçi ve multidisipliner nitelikleriyle öne çıkan dersler açılmıştır ve yeni iki uzmanlık alanına yönelik sertifika programları uygulamaya başlamıştır.
Yenilikçi Dersler

Bireysel farklılıkların göz önüne alındığı, öğrenmeyi destekleyici yenilikçi yöntem ve araçların kullanıldığı multidisipliner bakış açısı ile uygulamaya yönelik tasarlanan yenilikçi dersler ve uzmanlık alanı sertifika programı dersleri öğrencilerin iş yaşamının dinamiklerini yaşayarak öğrenmeleri, 21. Yüzyıl becerileri geliştirmeleri, fikir üretmeleri ve uygulamaya koymalarını sağlamak üzere geliştirilmiştir.

Yenilikçi Dersler (Türkçe ve İngilizce) için Tıklayınız

Uzmanlık Alan Dersleri

Alttan dersi bulunmayan İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri Davranış Bilimleri Uzmanlık Alanı ve Tasarım Uzmanlık Alanı ders havuzlarının birinden en az  3 tanesini seçerek başarı ile tamamladıklarında mezuniyetlerinde uzmanlık sertifikası alarak iş yaşamına bir adım önde başlamaya hak kazanacaklardır.

Davranış Bilimleri Uzmanlık Alanı Dersleri  (Türkçe ve İngilizce) ve Tasarım Uzmanlık Alanı Dersleri (Türkçe) için tıklayınız