60 Farklı Üniversitede Lisansüstü Öğrenimi Gören 60 Öğrenciye 2237-A Proje Kapsamında Finansal Ekonometri Eğitimi Verildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar’ın TÜBİTAK 2237-A kapsamında koordinatörlüğünü yürüttüğü "Sosyal Bilimlerde Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Finansal Ekonometri Uygulamaları" adlı etkinlik 05-09 Temmuz 2021 tarihleri arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi uzaktan eğitim sistemi kullanılarak online (çevrim içi) gerçekleştirildi.

Etkinliğe 64 üniversiteden 209 öğrenci başvurdu. Projenin yaygın etkisinin yüksek olmasını sağlamak amacıyla 60 farklı üniversiteden katılımcılar başarı notları dikkate alınarak eğitime kabul edilmiştir. Eğitim sonunda yapılan anket sonuçlarına göre katılımcılar verilen finansal ekonometri eğitiminden oldukça memnun kaldıkları gözlenmiştir.

05 Temmuz 2021 Pazartesi günü Doç. Dr. Ayben Koy ile başlayan eğitim 09 Temmuz 2021 Cuma günü Dr. Öğr. Üyesi Murat Düzer’in eğitiminden sonra tüm eğitmenlerin katılımcılarla bir araya gelmesiyle proje sona ermiştir.

Etkinlik web adresi için tıklayınız.