Bakırköy'de Sosyal Hizmet Zirvesi yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu'nun kurduğu SOHYED bünyesinde Sosyal Hizmet Zirvesi gerçekleştirildi.
Geçmiş tarihlerde Mayıs 2018'de Bağlarbaşı'nda; Kasım 2018'de Sakarya'da; Mayıs 2019 Sivas'ta yapılan zirvenin Kasım 2019 tarihi, İstanbul Bakırköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Taner Artan ve Siteplus CEO'su Ufuk Coşkun da katıldı. Zirvede, Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu, “Yaşam Becerileri” konusunu aktardı. Prof. Dr. Veli Duyan, “Sorun Çözme Yaklaşımı” , Doç. Dr. Taner Artan, “Rapor Yazma Becerileri”  ve SHU Ufuk Coşkun, “Girişimcilik” konuları ile zirveye katıldı.