Bakırköy'de Sosyal Hizmet Zirvesi yapıldı

24.12.2019 Sal 09:40

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu'nun kurduğu SOHYED bünyesinde Sosyal Hizmet Zirvesi gerçekleştirildi.

Bakırköy'de Sosyal Hizmet Zirvesi yapıldı
Geçmiş tarihlerde Mayıs 2018'de Bağlarbaşı'nda; Kasım 2018'de Sakarya'da; Mayıs 2019 Sivas'ta yapılan zirvenin Kasım 2019 tarihi, İstanbul Bakırköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Taner Artan ve Siteplus CEO'su Ufuk Coşkun da katıldı. Zirvede, Prof. Dr. İsmet Galip Yolcuoğlu, “Yaşam Becerileri” konusunu aktardı. Prof. Dr. Veli Duyan, “Sorun Çözme Yaklaşımı” , Doç. Dr. Taner Artan, “Rapor Yazma Becerileri”  ve SHU Ufuk Coşkun, “Girişimcilik” konuları ile zirveye katıldı.