Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri Türkiye Bankalar Birliği'nin düzenlediği webinara katıldı

30.03.2021 Sal 01:11

Bankalar Birliği tarafından Üniversite-Sektör işbirliği çalışmaları kapsamında; 26 Mart 2021 tarihinde Finans ve Bankacılık Bölümleri Lisans öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Ticari Kredi Tahsis Süreçleri” konulu webinara İstanbul Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü (Lisans) öğrencileri ve bölümün akademisyenleri katılmıştır.

igu gelişim

Garanti Bankası Ticari Krediler Yöneticisi Sayın Duygu Okdemir Cangül tarafından sunulan webinarda; bankacılık organizasyonu-tahsis, kredi tahsis süreçleri ve iş akışları, ticari kredinin temel unsurları, ticari ve kurumsal müşteri nakit ve gayrinakit kredi talepleri, firmaların niçin uzun vadeli kredilere ihtiyaç duyduğu, kısa ve uzun vadeli kredilerin finansal analizinin nasıl yapılacağı ve kredi tahsisi yapıldıktan sonraki süreçler örnek bankacılık vakaları üzerinden anlatılmıştır. Webinar sonunda katılımcılardan gelen sorulara cevaplar verilmiştir.