“Entelektüel Sermaye ve Yetenek Yönetimi” semineri düzenlendi

30.12.2019 Pzt 10:40

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) İşletme Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan İşcan moderatörlüğünde, "Entelektüel Sermaye ve Yetenek Yönetimi" konulu seminer, Rektörlük Binası A Blok Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Entelektüel Sermaye ve Yetenek Yönetimi Semineri
İletişim danışmanı ve yazar İsmail Polat, entelektüel sermaye ve yetenek yönetimi kavramını ve iletişim çağında bilginin nasıl kullanıldığını,  soru cevap şeklinde tartışarak İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü öğrencileriyle paylaştı.

Diğer konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Elif Hande Yılmaz, İngilizcenin önemi ve öğrenme kolaylıklarını, İngilizcenin sektörde ve iletişim dünyasında etkili kullanımının sağladığı avantajları, İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü öğrencilerine yapmış olduğu sunum ile anlattı.

Seminer sonunda, İşletme Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan İşcan konuşmacılara teşekkür edip, plaketlerini takdim etti.