Gift Üniversitesi öğrencilerinden İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi ziyareti

Pakistan Gift Üniversitesi öğrencileri, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF)’ni ziyaret etti.
Pakistan Gift Üniversitesi’nden gelen bir grup uluslararası öğrenci, İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Nergiz öncülüğünde İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ni tanıma fırsatı elde ettiler.

Yüksekokul faaliyetlerinin kısa bir tanıtımı sonrasında, kampüs turu yaparak İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin teorik derslerinin yanı sıra pratik derslerini yaptığı Reklam Atölyesi, Restorasyon ve Konservasyon Laboratuvarı ve Gastronomi Mutfağı’nı gezerek yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldılar. Ziyaret sonrası memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ve Gift Üniversitesi öğretim üyeleri, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin mevcut durumundan ve misafirperverliğinden etkilendiklerini ve gelecek zamanda burada eğitim öğretim fırsatı elde etmek istediklerini belirttiler.

Gift Üniversitesi UBYO Ziyaret