II. Uluslararası Konservasyon ve Restorasyon Öğrencileri Sempozyumu Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin de aralarında bulunduğu katılımcı 8 üniversite ile gerçekleştirilen Restorasyon ve Konservasyon Öğrencileri Sempozyumu'nun bu yıl ikincisi düzenlendi. Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Kültür Varlıkları Koruma ve Onarım bölümü öğrencileri de sundukları 3 bildiri ile sempozyuma katkı sağladı.
İCORESS 2021, lisans ve lisansüstü seviyede eğitim veren üniversitelerin restorasyon ve konservasyon bölümlerinde öğrenim görmekte olan öğrencilerinin katılım sağlayabileceği ulusal ve uluslararası nitelikte bir sempozyumdur. Sempozyum amacı ise, restorasyon ve konservasyon alanında eğitim gören öğrencilerin, söz konusu alanlarda tecrübelerini paylaşarak, fikir alışverişinde bulunarak  yeni işbirliklerinin ortaya çıkması için uygun bir platform oluşturabilmektir.