Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 “İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme” etkinliği düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Lojistik ve Ticaret Kulübü tarafından “İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme ” etkinliği düzenlendi. Sektörden önemli iki ismin yer aldığı bu etkinlikte öğrenciler, sektörün uzmanları ile tanışma fırsatı yakaladı.
Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç'ın da katılım sağladığı etkinlik kapsamında Yapı Kredi Bankası Şube Müdürü Dr. Abdülhakim Diko ve Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Direktörü Fatma Gamze Kızıloğlu Güç gibi önemli isimler öğrenciler ile deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin katılımının yüksek olduğu bu etkinlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri merak ettikleri soruları alanında uzman kişilere sorma fırsatı yakaladı. Öğrenciler, çalışma alanları ve sektördeki son gelişmeleri uzmanlardan dinledi.

“İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme ” temalı etkinlikte, konuşmacılar sektör temsilcileri ile yeni dönemde insana nasıl yakışır iş gücü istihdamı yapılıyor ve iş gücüne katılım için öğrencilerin kazanması gereken yetkinlikler üzerine değerlendirmeler ortaya koymuştur.
Öğrencilerin kariyerleri için önemli bir etkinlik olduğunu vurgulayan Dr. Öğr. Üyesi Sema Mercanoğlu Erin, “Bu etkinliğin öğrencilerin mezuniyet sonrası istihdamı aşamasında, yetkinlik alanında sahip olunması gereken vasıflara katkı sağladığını düşünüyorum” dedi.


 İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme



Haberler

Tüm Haberler