Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Lojistik ve Ticaret Kulübü tarafından “Lojistik ve Ticaret Zirvesi” düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Lojistik ve Ticaret Kulübü tarafından “Lojistik ve Ticaret Zirvesi” düzenlendi. Sektörden birçok önemli ismin yer aldığı ve herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler sektörün uzmanları ile tanışma fırsatı yakaladılar.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Lojistik ve Ticaret Kulübü tarafından “Lojistik ve Ticaret Zirvesi” düzenlendi. Sektörden birçok önemli ismin yer aldığı bu etkinlikte öğrenciler sektörün uzmanları ile tanışma fırsatı yakaladılar.
 
Etkinlik kapsamında Netlog Lojistik’den Mutlu Polat, Fillo Lojistik’den Recep Demir, Ekol Lojistik’den Murat Kavrar gibi önemli isimler öğrenciler ile deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin katılımının yüksek olduğu “Lojistik ve Ticaret Zirvesi’nde İGÜ’lü öğrenciler merak ettikleri soruları alanında uzman kişilere sorma fırsatı yakaladılar. Bu sayede çalışma alanları ve sektördeki son gelişmeleri uzmanlardan dinlediler. “Rekabetçi Ekonomi ve Lojistiğin Gücü” temalı etkinlikte, konuşmacılar iş dünyasının mezunlardan beklentilerini öğrencilere anlatarak, kariyer tavsiyelerinde bulundular.
 
Öğrencilerin kariyerleri için önemli bir etkinlik olduğunu vurgulayan Lojistik ve Ticaret Kulübü danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hilal KILIÇ “ üniversite ve sektör işbirliği kapsamında düzenlenen bu etkinliğin öğrencilerin kariyer yolculuklarına önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

 “Lojistik ve Ticaret Zirvesi”



Haberler

Tüm Haberler