İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan işlem (TASK) eğitimi sona erdi

Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü 4'üncü sınıf Öğrencilerinin SHY 66 / SHY 147 kapsamındaki A1 Türbinli Motor Uçaklar için Temel Pratik Eğitimleri (TASK) başarıyla tamamlandı.
İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Hava Aracı Bakım Teknisyenliği mesleğini icra edeceklere yönelik olarak temel bilgi ve becerilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen; Temel Uçak, Mekanik, Tesviye, Elektrik, Elektronik, Uçak sistemleri, Gaz türbinli Motorlar ve Pervane konu başlıklarındaki temel pratik eğitimleri başarıyla tamamlanmıştır.

İlgili eğitim kapsamında katılımcılara A1 düzeyinde lisanslı teknisyen olmak için gerekli olan beceriler Üniversitemi MYO yerleşkesinde bulunan 9 adet Uçak Sitemleri atölye ve laboratuvarları ortamında ve Hava Aracı sentetik eğitim aygıtları üzerinde icra edilmiştir. Eğitim sonunda öğrencilerle röportaj yapılarak eğitim süreci ve kendilerine sağladıkları faydalar hakkındaki görüşleri alınmıştır.