Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinden anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Gelişim Finans ve Yatırım Kulübü öğrencilerinden oluşan 29 kişilik gönüllü öğrenci ekibi, "Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin" adını verdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile birçok öğrenciye ulaştı.
"Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin" adını verdikleri sosyal sorumluluk projelerinde tedarik edilen her türlü kırtasiye ve  kıyafet malzemeleri, bu gönüllü ekibin dostları, akrabaları arkadaşları ve hocalarının katkıları ile toplandı.

Tüm malzemeler, Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından tahsis edilen bir mekânda özenle kişisel paketler halinde Edirne'de bir ilköğretim okulunda okuyan 384 öğrenci için paketlendi. Tüm paketler üniversite tarafından tahsis edilen bir araç ile "Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin" adında gönüllü ekip tarafından iletildi. Hayatlarında ilk defa palyaço gören öğrenciler, gönüllü dostları ile keyifli bir gün geçirdiler.  "Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin" amacıyla gönüllü öğrenci ekibi, projelerine hızla devam edeceklerini belirttiler.



 Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin



Haberler

Tüm Haberler