Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 İGÜ'de LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, LUCA muhasebe yazılımını öğrencilerin kullanımına sundu.
TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) tarafından, üyelerine hizmet amacıyla geliştirilen ve Türkiye’deki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler tarafından yaklaşık yedi yıldır aktif olarak kullanılan,Türkiye’nin ilk internet tabanlı merkezi muhasebe sistemi olan LUCA muhasebe yazılımı, öğrencilerimizin gelecekte mesleklerini icra ederken kolaylıkla kullanabilmelerini sağlamak amacıyla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm öğrencilerine kullanımına sunulmuştur. 

Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, "LUCA muhasebe yazılımı ile geleceğin muhasebe ve finans uzmanı öğrencilerimizin LUCA ile bugünden tanışması mezun olduktan sonra iş hayatına kolay bir şekilde uyum sağlamalarına yardımcı olacak ve öğrencilerin uygulamalı olarak muhasebeyi öğrenmelerine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
 
LUCA muhasebe yazılımının internet tabanlı olmasına değinen Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, "Kullanılacak bilgisayarlara kurulum, program ve mevzuat bazında güncelleme yapılmasına ihtiyaç duyulmaması gibi pek çok avantaja sahip olan yazılımın öğrencilerimizin kullanılmasını sağlayan ve bilimsel gelişime katkı sağlayan 'TÜRMOB TESMER-Temel Eğitim ve Staj Merkezi' yetkililerine hem öğrencilerimiz hem de şahsım adına şükranlarımı sunarım"




Haberler

Tüm Haberler