Medya Kulübü’nden “Animasyon ve Kurgu” söyleşisi

25.12.2019 Çar 12:09

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Medya Kulübü, “Animasyon ve Kurgu" söyleşisi etkinliğini gerçekleştirdi.

animasyon ve kurgu söyleşisi
NTV animasyon ve kurgu ekibinden Ali İlhan ve İsmail Kadercan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, 3D animasyon tasarımı, görsel tasarım ve grafik animasyon, kurumsal jenerik tasarım ve animasyonları konularının yanı sıra program, belgesel, sinemada kurgu teknikleri ve kullanılan programlarla ilgili bilgiler katılımcılar tarafından dinleyicilere aktarıldı.

Medya ve İletişim bölümü öğrencileri dışında animasyon ve kurgu konularına ilgi duyan pek çok öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, katılımcıların yönelttiği sorulara verilen cevapların ardından Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Çağla Kaya İlhan’ın katılımcılara plaket takdimiyle sona erdi.