“Parçalanmış Dünyalarda Kadın ve Hakları” adlı sempozyum düzenlendi

20.12.2019 Cum 07:00

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Sosyal Hizmet Bölümü bünyesinde kurulan Gelişim Gönülleri Kulübü, "Parçalanmış Dünyalarda Kadın ve Hakları" adlı sempozyumu düzenledi.

kadınhakları
Bu sempozyumda konuşmacı olarak Uzman Klinik Psikolog Cansu Selin Yurtseven ve Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, kadın olmak ve kadına yönelik şiddet üzerine konuşmalarını gerçekleştirdi.

Konuşmalarda psikiyatrik temelli analizler yapılarak kadına yönelik oluşturulan algı üzerine konuşuldu. Konuşmalar soru-cevap şeklinde bitirildi. Sonrasında Gelişim Gönüllüleri Kulübü'nün senaryosunu kendi yazdığı ve oynadığı bir tiyatro çalışması oynandı.