Prof. Dr. Hacı Duran İGÜSAM konferansına katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hacı Duran İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyasal Araştırmalar Merkezi tarafından düzenlenen konferansta konuşmasını gerçekleştirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hacı Duran 13 Aralık 2018 tarihi 15:00’da “Küresel Politik Söylemlerin Uydurulmuş Gerçeklikleri” adlı konuşmasını Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyasal Araştırmalar Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Konuşmada küreselleşme çağındaki dünyamızın siyasi açıdan incelenmesi, gerçekler ile gerçekdışı olanlar arasında ayrımın nasıl yapılacağı gibi konular görüşüldü ve katılımcılarla beraber tartışıldı.