Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Reklam Fotoğrafları Sergisi’nin açılışı

SKS(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) ve Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin Reklam Fotoğrafçılığı dersinde yapmış olduğu çalışmaların sergilendiği "Reklam Fotoğrafları Sergisi’’ nin açılışı 26 Aralık 2018 tarihinde, Rektörlük Binası A Blok’ta gerçekleştirildi.
Öğrencilerin “Reklam Fotoğrafçılığı” dersinde ürettikleri çalışmalardan oluşan sergide still life kozmetik ve yemek çekimleri sergileniyor. Reklamda yaratıcı fikirlerin konu ile alakasız bir imgeden esinlenilerek ortaya konduğundan yola çıkan öğrenciler sergilediği çalışmalarda bir objeyi başka bir obje formunda yorumlayarak sundular. Öğrenciler sergide yer alan çalışmalarını stüdyo ortamında ışık ve ekipmanları kullanarak üretti.

Serginin açılışı, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Nezir Köse, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu ve Reklam Fotoğrafçılığı dersi Öğr. Gör. Fulya Beteş önderliğinde gerçekleştirildi. Sergi açılışına  olan katılım ve gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz tüm akademisyen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.
 

 İGÜ-Reklam Fotoğrafları Sergisi



Haberler

Tüm Haberler