Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er V. Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nde

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er, V. Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nde “Gelir Dağılımında Eğitim Kalitesi ve Yoksulluk İlişkisi” adlı bildirisini sundu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet bölümü öğretim üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er 13-15 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilmiş olan V. Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi kapsamında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde “Gelir Dağılımında Eğitim Kalitesi ve Yoksulluk İlişkisi” adlı bildirisini sundu.

Uluslararası düzeyde katılımın olduğu konferansta Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er gelir dağılımında eğitimin kalitesi ve yoksulluk düzeyine etkisi konusunda önemli noktalara değindi. Her yıl Aralık ayında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen kongre, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından gerçekleştirilmektedir.

Kemal Er