Tatlı şeyler haftası

UBF Gastronomi Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay'ın organizasyonunda pastacılık konusunda uzman bir şefi daha konuk ettiler.
Sütiş Emirgan Pastacılık Şefi Özkan Yıldırım'a, yakın zamanda öğrencilerini konuk ettiğimiz İMKB Küçükçekmece Anadolu Meslek Lisesi Öğretmenleri Dr. Beysun Güneri ve Fatma Mert Aydın'da eşlik ettiler. Öğretmenler Dr. Güneri ve Mert Aydın, lise öğrencilerinin son derece memnun kaldıkları UBF Gastronomi Mutfak Uygulamasını yerinde kendilerinin de görmek istediklerini belirttiler. Şef Özkan Yıldırım ise, aralarında Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda madalya almış öğrenciler ile bu eğitimi gerçekleştirmekten mutlu olduğunu ifade etmiştir. Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay, eğitim sonunda konuklarımıza plaketlerini takdim etmiş ve teşekkürlerimizi sunmuştur.