Uluslararası Ticaret Bölümü İş Bankası Müzesi’nde

25.11.2019 Pzt 02:43

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri İş Bankası Müzesi'ni ziyaret etti.

ULUSLARARASI TİCARET

İstanbul Gelişim Üniversitesi Lojistik ve Ticaret Kulübü tarafından gerçekleştirilen “İş Bankası Müze Gezisi” kapsamında 22 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen etkinliklere Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret Bölümü olarak katılım gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası Ticaret bölümü Öğretim Üyesi Sema Mercanoğlu Erin, “Türkiye’nin iktisadi tarihinin öğrenciler tarafından anlaşılmasını kolaylaştırmak amacıyla yaptığımız bu gezide, geçmişten günümüze bankacılık işlemlerinin dönüşümüne şahitlik ettik” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.