Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Online Tanıtım Programı

07.07.2020 Sal 02:58

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayına, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç moderatörlüğünde Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, konuk oldu.

BAY Online Tanıtım
Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü’nün online (çevrimiçi) tanıtımı, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirildi. Canlı yayında Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç’ın ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, bölüm ile ilgili bilgiler verdi.