Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi (Türkçe) ve Gastronomi (İngilizce) Bölümleri Online Tanıtım Programı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayına, Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç moderatörlüğünde Gastronomi (Türkçe) Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir ve Gastronomi (İngilizce) Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sema Aydın konuk oldu.
Gastronomi (İngilizce) ve Gastronomi (Türkçe) Bölümleri’nin online (çevrimiçi) tanıtımı, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirildi. Canlı yayında Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç’ın ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir ve Dr. Öğr. Üyesi Sema Aydın  bölümler ile ilgili bilgiler verdi.