Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü online tanıtımı

09.06.2020 Sal 01:05

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayına, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç moderatörlüğünde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Öztay, konuk oldu.

HRY online tanıtım
Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün online (çevrimiçi) tanıtımı, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirildi. Canlı yayında Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç’ın ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dr. Öğr. Üyesi Emel Öztay, bölüm ile ilgili bilgiler verdi.