Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Uygulamalı Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi öğrencileri Havacılık Müzesi’nde

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü'nün düzenlemiş olduğu “Havacılık Müzesi" etkinliği kapsamında İGÜ Havacılık Yönetimi 1'inci sınıf öğrencileri derslerinde gördüğü teorik bilgilerin uygulama alanlarını ve havacılık tarihinin somut örneklerini görme imkânı buldular.
Havacılık Yönetimi öğrencileri için sektörel anlamda motivasyon arttırıcı bir gezi olan havacılık müzesi etkinliği öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Havacılık Müzesi etkinliği 2019-2020 eğitim öğretim yılında da yapılarak, yeni başlayan Havacılık Yönetimi öğrencilerinin oryantasyonunu hızlandırmak amaçlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Ergüven Vatandaş, “Bu tarz etkinlikler ile birlikte öğrencilerimizin alandaki istekleri artmakta ve havacılık kültürleri gelişmektedir. Bu etkinlikte öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaştık ve dönem içinde yapılacak diğer etkinliklerle birlikte öğrencilerimizin motivasyonlarını en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz” dedi.

 Havacılık Müze Gezisi



Haberler

Tüm Haberler