Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Medya ve İletişim Bölümü Online Tanıtım Programı

20.07.2020 Pzt 12:08

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayına, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç moderatörlüğünde Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağla Kaya İlhan konuk oldu.

Medya ve İletişim Bölüm Online Tanıtım
Medya ve İletişim Bölümü’nün online (çevrimiçi) tanıtımı, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirildi. Canlı yayında Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç’ın ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dr. Öğr. Üyesi Çağla Kaya İlhan, bölüm ile ilgili bilgiler verdi.