Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü Online Tanıtım Programı

25.06.2020 Per 11:21

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayına, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç moderatörlüğünde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yıldız Derya Birincioğlu konuk oldu.

TV Haberciliği Online Tanıtım
Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü’nün online (çevrimiçi) tanıtımı, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirildi. Canlı yayında Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç’ın ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dr. Öğr. Üyesi Yıldız Derya Birincioğlu, bölüm ile ilgili bilgiler verdi.