Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri “Bölüm Oryantasyon” toplantısında bir araya geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri Rektörlük Binası A Blok’ta Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar’ın düzenlediği, Dr. Öğr. Üyesi Gülgün Çiğdem ve Arş. Gör. Burçin Yazar’ın da katılımıyla “Kafamda Deli Sorular” isimli bölüm oryantasyonu ile öğrencilere yararlı ve yol gösterici bir program sunmuşlardır.
Program kapsamında paylaşılan başlıklar şunlardır:
  • Program Amacı, Hedefi, Değerler ve Eğitim Stratejisi
  • Program Müfredat Yapısı
  • Öğrenci Kabulü Kayıt İşlemleri, Yatay ve Dikey Geçişler ile Değişim Programlarına İlişkin Esaslar
  • Eğitim-Öğretime İlişkin Esaslar
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Program Yabancı Dil Politikası  ve Uygulamaları
  • Akreditasyon Süreç ve Denetleme Kriterleri
  • ERASMUS+ ve Uluslararası Değişim Programları
  • Kariyer Olanakları
  • Staj İşlemleri
  • Laboratuvar Çalışmaları
Programa katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Oryantasyon sunumu için tıklayınız.

Bankacılık ve Sigortacılık Oryantasyon