Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uçak Gövde-Motor Bakım Bölümü Online Tanıtım Programı

29.06.2020 Pzt 02:17

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayına, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç moderatörlüğünde Uçak Gövde-Motor Bakım Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tamer Saraç Yakupoğlu ve Öğr. Gör. Mehmet Ateş, konuk oldu.

UGM Online Tanıtım
Uçak Gövde-Motor Bakım Bölümü’nün online (çevrimiçi) tanıtımı, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirildi. Canlı yayında Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç’ın ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dr. Öğr. Üyesi Tamer Saraç Yakupoğlu ve Öğr. Gör. Mehmet Ateş, bölüm ile ilgili bilgiler verdi.