Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Online Tanıtım Programı

20.07.2020 Pzt 11:37

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayına, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç moderatörlüğünde Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Orhan İşcan konuk oldu.

Yönetim Bilişim Sistemleri Online Tanıtım
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nün online (çevrimiçi) tanıtımı, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirildi. Canlı yayında Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç’ın ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Orhan İşcan, bölüm ile ilgili bilgiler verdi.