Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Wow İstanbul Hotels & Convention Center ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi (İngilizce) Bölümü öğrencileri, Wow İstanbul ve Wow Airport Hotellerini ziyaret etti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi (İngilizce) Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sema Aydın, Executive Chef Fatih Mehmet Aydın ve Arş. Gör. Gizem Hülağa eşliğinde Wow İstanbul Hotels & Convention Center'a ziyarette bulundu. Öğrenciler, Basic Culinary Techniques-I ve Gastronomic Applications-I dersleri kapsamında işlenilen konuları uygulamalı olarak yerinde görme fırsatı yakaladı.

Wow İstanbul Hotels & Convention Center bünyesinde görev alan Executive Chef İsmail Yılmaz ve çevirmenler otel alanlarının ve mutfak bölümlerinin gezdirilmesinde öğrencilere eşlik ettiler. Özellikle öğrencilerin ilgisini çeken otel mutfak bölümlerinde, öğrencilerin tüm soruları cevaplandırılarak akıllarda soru kalmaması sağlandı.

Wow İstanbul Hotels & Convention Center mutfaklarının tamamının tanıtımı sonrasında etkinliğe katılan herkese, sufle ikram edildi. Sufleler Wow Hotels personelleri tarafından öğrencilerin önünde hazırlandı. Hazırlık aşamasında Executive Chef İsmail Yılmaz, İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi (İngilizce) Bölümü öğrencilerinin de katkıda bulunmasını istedi. Bölüm öğrencilerimizden bazıları hazırlık aşamasına yardım etti.

Etkinlik sonrasında üniversite-sektör iş birliğinin gerçekleşmesine destek olarak bölüm öğrencilerine ev sahipliği yapan Wow Hotels Genel Müdür Yardımcısı Bengü Ünal’a ve tüm gezi boyunca öğrencilerle değerli bilgilerini paylaşan, sabrıyla tüm soruları cevaplandıran Executive Chef İsmail Yılmaz’a bölüm akademik personelleri tarafından plaketleri takdim edildi.

Güz dönem sonunda gerçekleştirilen bu etkinlik gibi benzeri etkinlikler, gelecek dönemlerde de Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp eşliğinde gerçekleştirilmeye devam edilerek İstanbul Gelişim Üniversitesi UBF Gastronomi(İngilizce) Bölümü öğrencilerinin, mesleklerini daha yakından tanımaları sağlanacaktır.

İlgili etkinliğe ait Wow İstanbul Hotels & Convention Center'ın Instagram sayfalarında paylaştıkları videoya tıklayarak erişebilirsiniz.
 




Haberler

Tüm Haberler