Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr
TR
EN
Hakkımızda
Fakülte Dekanı Mesajı
Fakülte Hakkında
Fakülte Kurul ve Komisyonlar
Akademik
Bölümler
İGU Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Yönetmelikler ve Yönergeler
Personel Bilgi Sistemi (PERSİS)
Akademik Veri Sistemi (GAVSİS)
Elektronik Belge ve Arşiv Yönetim Sistemi (EBYS)
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS)
Uzaktan Eğitim Sistemi
Kütüphane
Erasmus+
Çift Anadal - Yandal Programı
Staj
Kariyer Gelişim Merkezi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Formlar ve Belgeler
Sıkça Sorulan Sorular
İGÜ Yaşam
İGÜ Tanıtım
Uzaktan Eğitim Birimi (İGUZEB)
Kariyer Geliştirme Merkezi
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanlığı
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Aday Öğrenci
İGÜ Öğrenme Platformu
İletişim
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce)
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce)
Haberler
Menüler
Anasayfa
Genel Bilgiler
Kontenjanlar
Müfredat
Akademik Kadro
Bölüm Tanıtımı
02 Temmuz 2021 Cuma
Bölüm Öğretim Üyemizden Yeni Uluslararası Yayın
İstanbul Gelişim Üniversitesi UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sema AYDIN'ın SCI-Expanded kapsamındaki makalesi yayımlandı.
UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) Bölüm Başkanı
Dr. Öğr. Üyesi Sema AYDIN
'ın ilk yazar olarak yer aldığı
'
Antioxidant efficiency of citrus peels on oxidative stability during repetitive deep-fat frying: Evaluation with EPR and conventional methods
'
başlıklı makalesi
Journal of Food Processing and Preservation
dergisinde yayınlandı.