Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Bölüm öğrencilerimize "bulgur" eğitimi

Bölüm öğrencilerimiz için sektör profesyonellerinden bulgur eğitimi tertip edilecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi  (UBF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Türkçe) öğrencilerine yönelik olarak alanında uzmanlaşmış, ulusal çapta profesyonel bir marka tarafından "bulgur" üzerine bir online eğitim gerçekleştirilecektir. Eğitim kapsamında katılımcılara bulgurun geçmişi ve besinsel özellikleri hakkında bilgiler verilecek olup ayrıca bulgur ile ilgili özel tarifler de paylaşılacaktır. Eğitim sonunda, katılımcılara özel katılım sertifikaları hazırlanacak ve teslim edilecektir.

Eğitime katılım kontenjan ile sınırlı olup katılmak isteyen öğrencilerimizin okoklu@gelisim.edu.tr adresine katılma isteğini belirten bir mail göndermesi yeterlidir.

Eğitimin tarih ve saati ile ilgili bilgiler yakın zamanda paylaşılacaktır.