Gastronomi öğrencileri ALKEV kermesinde

UBF Gastronomi Bölümü öğrencileri, Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Okullarının geleneksel kermesinde ilk ve anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen öğrencilerimiz, Alkev'li öğrenciler ve Aile'leri yeni yıl koseptli kermeste "Ginger Bread House Atelyes Çalışması" gerçekleştirdiler. Minikler ile birlikte temsili bir köy inşa eden İGÜ'lüler, çocuklar ve velilerinden gelen Üniversitemiz ve Gastronomi Mesleği hakkında soruları ve merak edilenleri yanıtladılar. Kermesten elde edilen tüm gelirin sosyal sorumluluk projeleri için kullanılacağı faaliyetin sonunda ALKEV Okulları Yönetimi, Öğr. Gör. Tolgahan Tabak ve UBF Gastronomi Bölümü öğrencilerine desteklerinden ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ettiler.  Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, bu tarz etkinliklere katılımın, İGÜ ve Gastronomi Bölümünü tanıtmak, insanları bilinçlendirmek ve geleceğin gençleri ile sosyal sorumluluk bilincini paylaşmak açısından önemli olduğunu, bu yıl ve gelecek dönemlerde Bölüm öğrencilerinin bu gibi faaliyetlere daha çok katılacaklarını, daha fazla proje üreteceklerini ifade etti.

Alkev