Gastronomi öğrencilerine Pirge'den seminer

Türkiye'nin önde gelen markalarından Pirge, Gastronomi öğrencilerine iki saat süren bir seminer verdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümü öğrencileri, Türkiye'nin kesici alet ihracatının %85'ini tek başına gerçekleştiren Pirge firmasının temsilcileriyle bir araya geldi. Pirge Genel Müdürü Tankut Paçacı ve Şef Sadık Doğan, Öğretim Görevlisi İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen etkinlikte UBF Gastronomi, GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve MYO Aşçılık bölümü öğrencileri ile buluştu. Seminer süresince bıçak tipleri, bıçak kullanma teknikleri ve bıçakların muhafazası üzerine değerli bilgiler aktarıldı.

Seminerin ardından misafirlere, UBF Gastronomi Bölüm Başkanı İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından plaketleri takdim edildi.