Lojistik ve Ticaret Kulübü ve Ekonomi Kulübü Ortaklığıyla “AIESEC Batı Şubesi İle Liderlik” Adlı Etkinlik Düzenlenmiştir

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS), Lojistik ve Ticaret Kulübü ve Ekonomi Kulübü ortaklığıyla “ AIESEC Batı Şubesi İle Liderlik” adlı etkinlik düzenlenmiştir. Sektörden uzmanların yer aldığı online olarak düzenlenen etkinlikte öğrenciler, sektörün uzmanları ile tanışma fırsatı yakaladı.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü  Başkanlığı’nda Lojistik ve Ticaret Kulübü ve Ekonomi Kulübü ortaklığıyla 27 Şubat 2021 tarihinde  “AIESEC Batı Şubesiyle Liderlik “ konulu etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlikte Lojistik ve Ticaret Kulübü Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sema Mercanoğlu Erin’in açılış konuşmasıyla başlamıştır. AIESEC Batı Şubesi Pazarlama Koordinatörü Berna Yazıcı’nın konuşmacı olarak konuk olduğu etkinlikte; mezuniyet sonrasında yönetici adayı olacak öğrenciler için liderlik vasıfları nelerdir ve iyi bir liderin nasıl olunabileceğine dair bilgi vermiştir.  Ayrıca yurt dışında staj yapmanın avantajları ve AIESEC’in yurt dışında staj yapmak isteyen öğrencilere sunduğu imkanlar hakkında bilgi vermiştir.  Etkinliğin sonunda ise AIESEC üyeliği hakkında bilgi vermiş ve öğrenciler ve pek çok farklı sektörden katılımcının soruları yanıtlanmıştır.