Tatlı işler, iyi şefler ile olur!

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBF Gastronomi Bölümü, Titanik Otel Pastane Şefi Baykal Yıldırım'ı konuk ettiler.
Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay tarafından organize edilen eğitime katılan Şef Baykal Yıldırım, pastacılık ve yan alanlarının gastronomi açısından ayrı uzmanlık gerektirdiğini, Bölüm öğrencilerinin bu konuya yatkınlıkları ve ilgisinden memnun kaldığını ifade etmiştir.

Sektörün en çok aranan ihtisas alanlarından pastacılık konusunda nitelikli kişilerin son derece kolay iş bulduklarını ve iyi çalışma koşullarını yakaladıklarını belirten Şef Yıldırım'a eğitim sonunda Baykal Yıldırım'a eğitim sonunda plaketi takdim ve teşekkür edilmiştir. Etkinlik herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilmiştir.